Home > Contact > Open sollicitatie

Open sollicitatie

Elke reis begint met een eerste stap.

Jouw open sollicitatie is bij ons altijd welkom. Vooral als jij denkt in kansen en mogelijkheden en een echte uitdaging voor jou de voorkeur heeft boven het oude vertrouwde.
Je hebt de mogelijkheid om online te solliciteren door het aanmaken van een account en het uploaden van jouw CV en motivatiebrief via deze website.

Personalia

Vul in de velden hieronder uw persoonlijke gegevens zo compleet mogelijk in. Het stelt ons in staat om snel contact met u op te nemen. Inschrijvingen zonder contactgegevens nemen we niet in behandeling.
Wanneer je via deze website bij Kramp solliciteert, worden jouw persoonsgegevens die afkomstig zijn uit de door jou toegestuurde sollicitatie, opgeslagen voor zover jij hiervoor toestemming hebt verleend. Daarom vragen wij om jouw toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van jouw persoonsgegevens (die afkomstig zijn uit jouw sollicitatie) en om contact op te mogen nemen met jou, indien een functie vacant wordt die bij jou past. Vervolgens ontvang je een aanmeldcode waarmee je jouw gegevens kunt inzien en bewerken. Het spreekt vanzelf dat wij jouw gegevens vertrouwelijk zullen verwerken en uitsluitend voor het vermelde doel. Wij zullen deze gegevens niet aan derden buiten de Kramp Groep ter beschikking stellen en de gegevens worden na 12 maanden uit onze databank gewist. Jij kunt op elk moment verzoeken om jouw gegevens uit onze databank te wissen. Voor verdere informatie zie “Informatie over de gegevensbescherming” op onze site.
Ja
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Voer alsjeblieft de juiste beveiligingscode in.
*Verplichte velden