Home > Over ons > Nieuws

Kramp bezoekt ICT-studievereniging Inter-Actief

Lisa Hoftijzer 3-5-2017 8:37
Categorieën: Nieuws

Continu verbeteren door het spelen van een Agile game. Op deze manier wist IT-collega Marcel van den Berg de leden van studievereniging Inter-Actief te inspireren. Wij kijken met veel plezier terug op de lunchlezing op de Universiteit Twente in Enschede, afgelopen 25 april.

Scrum
Bij Kramp streven we continu naar verbetering. We maken het makkelijk voor onze klanten en richten processen zo efficiënt mogelijk in. Onze IT-afdeling werkt al enkele jaren met Scrum. Scrum is een Agile werkwijze die ons helpt om op een slimme manier software te ontwikkelen. Het is belangrijk om bij te blijven in een veranderende omgeving. Software ontwikkeling en nieuwe manier van organiseren zijn hierbij onmisbaar. Onze kennis en ervaring op dit gebied delen we graag met jong talent.

Agile Game
Tijdens de lunchlezing speelden we een interactieve Agile Game. De doelstelling was: ‘het leren van makkelijke manieren om processen continue te verbeteren in een korte tijd’. De studenten moesten ervoor zorgen dat de tennisbal op een snelle manier van start tot einde kwam. Door iedere ronde het proces te evalueren en doelen bij te stellen, ging het elke ronde beter. Een mooi voorbeeld van continue verbetering!

Over Inter-Actief
Inter-Actief is een studievereniging voor de studies Informatie en Business & IT. Inter-Actief is opgericht in 1981 en heeft circa duizend leden, waarmee zij de grootste ICT-studievereniging van Nederland is. Kramp en Inter-Actief werken sinds 2 jaar samen.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af