Home > Over ons > Nieuws

Bedrijfsbezoek studievereniging USRA

Lisa Hoftijzer 4-4-2017 8:35
Categorieën: Nieuws
Op dinsdag 28 maart kreeg Kramp bezoek van USRA, studievereniging van de HAS uit Dronten. Na de file van de A50 te hebben overwonnen kwamen de studenten aan in Varsseveld. De dag begon goed met een warme kop koffie/thee en een stuk cake. Eenmaal gesetteld verzorgde Arno Dijkstra en Miriam Bouwens voor een Algemene Kramp presentatie. Gedurende de presentatie en gedurende de dag waren de studenten erg geïnteresseerd, de studenten stelden interessante leuke vragen.

Na de presentatie werden de studenten opgehaald door drie dames uit Logistiek. Nadat iedereen een oranje hesje aanhad kon de rondleiding door logistiek beginnen. De dames uit logistiek konden de soms lastige vragen van de leergierige HAS studenten goed beantwoorden.

Toen de studenten weer terug naar de gereserveerde Kramp ruimte konden, wachtte daar verse broodjes, jus d’orange, melk, water en fruit, alles verzorgd door onze keuken. Na de lunch kregen alle studenten een mini-Kramp box mee met daarin leuke gadgets.

Tot slot werd de dag afgesloten met een groepsfoto inclusief de buschauffeur die de studenten weer terug naar Dronten zou brengen.

Wij bedanken USRA voor hun aandacht en plezier die zij deze dag meenamen vanuit Dronten. Wij hopen dat jullie de dag net zo leuk vonden als wij!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af