Home > Over ons > Nieuws

Meeloopdag Facility

Lisa Hoftijzer 27-6-2017 10:36
Categorieën: Nieuws

Op 20 mei kreeg Kramp bezoek van Facility Management studente Iris Brus. Gedurende de dag heeft zij met onze facilitaire afdeling mee kunnen kijken en heeft zij kennisgemaakt met verschillende aspecten van het vak. Wie kan het verhaal over deze dag beter beschrijven dan Iris zelf? Zie daarom onderstaand bericht die Iris heeft geschreven over de meeloop dag binnen onze organisatie.

Een kijkje in de keuken bij Kramp
Vandaag was het dan eindelijk zo ver, ik mocht een dag meelopen bij de facilitaire afdeling van Kramp! Nadat ik vriendelijk was ontvangen in het moderne pand van Kramp, heeft Yvette van de HRM afdeling mij meer verteld over Kramp zelf. Een miljoenen bedrijf met vestigingen door heel Europa, maar ook een écht familiebedrijf. Vervolgens maakte ik kennis met Jaap, de Facility Supervisor. Hij heeft mij veel laten zien en verteld, over contractmanagement, alle ondersteunende diensten maar ook over de recente verbouwingen. Daarna ben ik meer te weten gekomen over de ondersteunende diensten. Magazijnbeheerder André heeft mij vol enthousiasme het complete gebouw laten zien en wist overal wat over te vertellen. Tot slot ging ik langs bij de dames van het bedrijfsrestaurant. Zij vinden een goed verzorgde lunch en contact met iedereen die werkt bij Kramp erg belangrijk. Al met al ben ik vandaag dus veel te weten gekomen over de facilitaire afdeling van Kramp! Nogmaals bedankt voor deze leuke en leerzame dag!


Bedankt Iris voor dit leuke bericht en je enthousiasme, wij hopen dat jij net zo als wij, hebt genoten van deze dag!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af