Home > Over ons > Nieuws

Bedrijfsbezoek Nordwin College

Lisa Hoftijzer 6-6-2017 9:50
Categorieën: Nieuws

Op dinsdag 30 mei mocht Kramp een groep studenten van het Nordwin College uit Leeuwarden ontvangen. Om 10.00 s’ochtends ging deze dag van start met een warm kop koffie/thee en een heerlijk stuk cake. Na een interessante Kramp presentatie gepresenteerd door Miriam Bouwens, HR Businesspartner, was het tijd voor een rondleiding door Logistiek. Voordat Logistic Trainee Jorn van Beek de studenten meenam naar het Logistieke gedeelte van Kramp moesten alle studenten het welbekende oranje hesje aan, veiligheid gaat voorop!

Toen was het tijd, een grote groep ijverige, oranje gekleurde studenten mochten de logistieke vloeren op. Jorn van Beek leidde de studenten rond en vertelde aan de studenten wat onze logistieke processen zijn, hoe deze eruitzien en hoe het logistieke systeem werkt. De studenten stelde hierover interessante vragen en hierdoor was er sprake van constante interactie.

Ter afsluiting van de dag ontvingen de studenten allen een mini Kramp box met hierin verschillende gadgets. Wij bedanken de studenten van het Nordwin College voor hun aandacht en plezier die zij deze dag meenamen vanuit Leeuwarden. Wij hopen dat jullie de dag net zo leuk vonden als wij!

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af